Om oss

[2. Trade].no

[2. Trade].no er en liten nettbutikk som selger Pokémonkort, fotballkort- og klistremerker, brettspill, leketøy og tilbehør. Nettbutikken ble startet med fotballkort som base, men har senere blitt utvidet. 

Fotballkort og andre samlekort har alltid hatt en stødig fanbase i Norge og vi håper at vi kan tilby produkter som ellers kan være vanskelige å finne på markedet, spesielt ved lansering. Vi streber etter å alltid ha konkurransedyktige priser, et godt produktutvalg og hurtig levering til våre kunder.

Verdier

"Vi tar hobby på alvor". I dagens marked hvor behovet overskygger tilgjengeligheten ser vi at flere aktører øker prisene før lansering. Vårt mål er å tilby produkter til markedspris på lansering via innovative løsninger som sikrer våre kunder det de ønsker. 

Vi har blant annet lansert en abonnementstjeneste for Pokémon TCG som sikrer våre abonnenter prioritet ved lansering og en bekymringsfri handel. På generelt grunnlag så skal vi være det foretrukne og tryggeste stedet å handle fra.

Navnet

[2. Trade].no-navnet spiller på "[2. Trade]" som er den offisielle markedskanalen i MMORPG-spill som f eks. World Of Warcraft, hvor alt av kjøp/salg utenom auksjonshuset foregår. Her finner man som regel det meste av det man ønsker seg i spillet og vi håper også å kunne tilby et fullverdig tilbud til deg som kunde hos oss.

Ris og ros

[2. Trade].no har selvfølgelig ambisjoner om å vokse. Derfor er vi alltid åpne for innspill. Ta derfor gjerne kontakt via kontaktskjemaet vårt her, eller direkte til support@2trade.no. Forslag, ønsker, kritikk eller tips? Alt mottas med takk!

[2. Trade].no
Org. nummer: NO 923 967 435 MVA
E-post: support@2trade.no